01/11/2013

Sjekk ut våre nye SKLZ-produkter!

31876_d3dffc07a2322345fcdb44dc2889a22eSKLZ er en amerikansk produsent av treningsutstyr til funksjonell og sportsspesifikk trening. SKLZ samarbeider tett med «Athletes Performance» og har svært innovative treningsprodukter for utvikling av prestasjonsevne enten du er toppidrettsutøver eller mosjonist, individuelt eller som del av et lag. SKLZ har en rekke videoer med treningsinstruksjoner (engelsk) til de fleste av sine produkter. Se SKLZ.com, YouTube eller skan videoen direkte fra pakningen med appen Microsoft tag.

PASSER FOR:

Deg som ønsker funksjonelt treningsutstyr som utvikler ferdigheter som balanse, hurtighet, spenst og styrke. Perfekt for personlige trenere med kunder og trenere innen idrett; lag og individuelt.

Se SKLZ-produktene her!

sklz